graphical space graphical space
   Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

06/03/2008
Επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Το πλέον σύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγίου Δημητρίου, επισκέφθηκε στις 5 Μαρτίου ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο πάρκο ο υπουργός είχε την ευκαιρία να διπιστώσει την υψηλού επιπέδου υποδομή του, τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και την άψογη συντήρησή του από το Δήμο μέσω των δύο υπαλλήλων που απασχολεί  για το σκοπό αυτό. Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης κατά την περιήγησή του στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου δήλωσε ότι:

“η Ελλάδα έχει δύο πλευρές. Από τη μια είναι η Ελλάδα που μένει στάσιμη και από την άλλη η Ελλάδα που πάει μπροστά. Εδώ στον Άγιο Δημήτριο, βλέποντας αυτό το σύγχρονο και προηγμένο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε στην πλευρά της Ελλάδας που πηγαίνει μπροστά. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου αξιοποιεί πραγματικά την κρατική ενίσχυση και εδώ φαίνεται ότι τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων πιάνουν τόπο”.

Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγίου Δημητρίου τα παιδιά από νωρίς εξοικειώνονται με το πώς πρέπει να οδηγούν, γιατί μαθαίνουν να προσέχουν στην οδήγηση, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, να εξοικειώνονται με τα σήματα στους δρόμους και με τον τρόπο αυτό να τους γίνεται βίωμα. “Αυτός είναι και ο σκοπός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος παρακολούθησε ένα μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής με την συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Νίκος Λαζαρόπουλος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή τόσο προεκλογικά όσο και κατά την διάρκεια της θητείας της είχε και έχει σαν σύνθημά της το σεβασμό στα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγίου Δημητρίου που κατασκευάστηκε το 2001 και λειτουργεί από το 2003, επισκέπτονται καθημερινά σχολεία όχι μόνο του Δήμου Αγίου Δημητρίου αλλά και ολόκληρης της Αττικής, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες.

 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS