graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

13/03/2008
Συνάντηση Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τους νέους για το Τοπικό Συμβούλιο Νέων στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου κα. Ελένη Βομβολάκη κάλεσε την Κυριακή 9 Μαρτίου τους νέους που εγράφησαν στο Μητρώο Νέων με σκοπό να τους ενημερώσει για θέματα διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Μαρτίου για την ανάδειξη των μελών του πρώτου Τοπικού Συμβουλίου Νέων.

Η κ. Βομβολάκη ενημέρωσε τους εγγεγραμμένους για την κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Εσωτερικών ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η επιτυχία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων εξαρτάται από τη συμμετοχή των ίδιων.

Όλοι εσείς οι νέοι πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε και με αφετηρία το δημοκρατικό μας πολίτευμα και την ελευθερία σκέψης και βούλησης να συμμετάσχετε ενεργά και να ακουστεί η φωνή σας για θέματα που αφορούν εσάς τους ίδιους, τους φίλους σας, τη γειτονιά σας, το Δήμο σας”, είπε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κα. Βομβολάκη επεσήμανε ότι τα Τοπικά Συμβούλια Νέων είναι ένας νέος θεσμός πολύ σημαντικός για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην πολιτική ζωή και κάλεσε τους νέους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο την ενισχυμένη συμμετοχή τους στα προβλήματα του τόπου. Τέλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου ενημέρωσε τους νέους για το τι ακριβώς αναφέρουν τα 8 άρθρα του Νόμου 3443/06 που αφορά στα Τοπικά Συμβούλια Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Δήμο Αγίου Δημητρίου οι εγγραφές ξεπερνούν τα 430 άτομα, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό για τη καλή λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Βρεττός και η υπεύθυνη τήρησης του Μητρώου Νέων Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Βασιλική Σαββοπούλου.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS