graphical space graphical space
   Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

02/07/2007
Επίσκεψη στο χωριό SOS

Επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS πραγματοποίησε κλιμάκιο του δήμου Αγίου Δημητρίου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας κ. Δημήτρη Χατζηδημητρίου και την προϊσταμένη των Δημοτικών Ιατρείων κ. Ευαγγελία Σπαλιάρα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με  εκπροσώπους των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου και της Σχολής Νοσηλευτικής ΤΕΙ Αιγάλεω που εκπαιδεύονται στα Δημοτικά Ιατρεία και στην Υγειονομική Υπηρεσία του δήμου Αγίου Δημητρίου η οποία λειτουργεί σαν Κέντρο Εκπαίδευσης Φοιτητών. Στα παιδιά του χωριού SOS δόθηκαν δώρα, τρόφιμα και χαρτικά που ήταν προσφορά των ηλικιωμένων των ΚΑΠΗ, των φοιτητών των ΤΕΙ και του Super Market «Δούκας».
Από τη διοίκηση του παιδικού χωριού έγινε ενημέρωση στους εκπροσώπους του δήμου Αγίου Δημητρίου για τις δραστηριότητές του ενώ μετά την επίσκεψη  εστάλη και ευχαριστήρια επιστολή.

Σχολικά Προγράμματα Υγειονομικής Υπηρεσίας

H Υγειονομική Υπηρεσία του δήμου εμφανίζει ιδιαίτερη δραστηριότητα παρέχοντας σχολικά προγράμματα για τον έλεγχο βιβλιαρίων και εμβολιαστικής κάλυψης των παιδιών, πραγματοποιεί ελέγχους mantoux και εμβολιασμούς BCG.
Επίσης ενημερώνει τα παιδιά για την μεσογειακή αναιμία και αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών της Γ’ Λυκείου στο Ειδικό Κέντρο Διάγνωσης Μεσογειακής Αναιμίας με αυτοκίνητα του δήμου και συνοδευόμενα για τις ειδικές εξετάσεις που απαιτούνται για τη διάγνωση.
Τέλος, η Υγειονομική Υπηρεσία συνεργάζεται με τη Νοσηλευτική Σχολή και εκτός από τους Έλληνες φοιτητές δέχεται παράλληλα και φοιτητές από τα προγράμματα ERASMOS SOCRATES από το εξωτερικό. Το σχολικό έτος 2006–2007 δέχθηκε φοιτητές από Αγγλία, Σουηδία και Φιλανδία.


 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS