graphical space graphical space
   Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

04/06/2008
Παρών ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου σε δεντροφύτευση.

    
Δεντροφύτευση Αγ. ΒασίληςΤην Παρασκευή 30 Μαΐου ο Πολιτιστικός Οργανισμός, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το Συμβούλιο Νέων Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο χώρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου.
Παρόντες ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Νίκος Λαζαρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Γαλανάκης, ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού κ. Θεόφιλος Αναστασιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Πολιτιστικού Οργανισμού κ.κ. Γ. Ταμπακόπουλος, Ν. Βρεττός και Μ. Ανδρούτσου, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, o Πρόεδρος Γ. Τσιούρης και μέλη του ΤΟΣΥΝ, τα μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας των ΚΑΠΗ και ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τους πατέρες της Ενορίας του Αγίου Βασιλείου.
Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου -πάντα ευαισθητοποιημένος στα θέματα περιβάλλοντος- φύτεψε το πρώτο δέντρο ενώ τη σκυτάλη πήραν με απίστευτο μεράκι και ζήλο τα μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου.
     "Μ' αυτό τον τρόπο γίνεται πραγματικότητα η δέσμευση της δημοτικής αρχής να φυτεύεται ένα δέντρο για κάθε παιδί που δηλώνεται στο ληξιαρχείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Σήμερα φυτέψαμε 25 δέντρα ενώ έχουν ήδη φυτευθεί άλλα 30 στον Άγιο Δημήτριο. Βέβαια στόχος μας είναι να συμμετέχουν οι ίδιοι οι γονείς στη δεντροφύτευση γιατί μόνο τότε θα επιτύχουμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου" δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γαλανάκης ενώ επεσήμανε πως αυτές οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν και σε άλλες δραστηριότητες που θα αφορούν στο ρέμα της Πικροδάφνης, τον Ασύρματο και όπου αλλού πάσχει περιβαλλοντικά ο Δήμος μας.
     Μετά το τέλος της δεντροφύτευσης ακολούθησε θέατρο Σκιών για τους μικρούς φίλους που παραβρέθηκαν στην πλατεία του Αγίου Βασιλείου.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS