graphical space graphical space
   Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

14/12/2009
Νίκος Λαζαρόπουλος:25 χρόνια επαγγελματισμού για τη θεατρική ομάδα του Δήμου

 

«Δεν υπάρχουν ερασιτέχνες ηθοποιοί, υπάρχουν άνθρωποι με ταλέντο και μεράκι για το θέατρο, αξιέπαινοι, αφού υπηρετούν πιστά και με αγάπη αυτό το κύτταρο του πολιτισμού μας». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Νίκος Λαζαρόπουλος αμέσως μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Με Τα Δόντια» του Θόρντον Ουάϊλντερ που ανέβασε η θεατρική ομάδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά για την παράσταση ότι «ζούμε με τα δόντια όπως επισημαίνεται συχνά στο έργο με χιούμορ αλλά και με ρεαλισμό». Ο κ. Λαζαρόπουλος τόνισε ότι «το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ευτύχησε να έχει το κατάλληλο προσωπικό για την επιλογή θεατρικών έργων και ερμηνευτών». Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου έδωσε συγχαρητήρια στην Αγγέλα Καζακίδου (διασκευή, διδασκαλία, σκηνοθεσία), στον Γιώργο Λαμπράκη (σκηνικά, αφίσα, πρόγραμμα), στην Μελίνα Οικονόμου (κουστούμια, μάσκες) και σε όλους τους ηθοποιούς της παράστασης καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στη θεατρική ομάδα από το ξεκίνημά της έως σήμερα.

Ο κ. Λαζαρόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην θεατρική έκφραση. Στο φιλόξενο θέατρό μας που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής παίζονται έργα του παλιότερου και σύγχρονου ρεπερτορίου όπου έχουν ανέβει πάνω από τριάντα έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών ενώ στη θεατρική ομάδα έχουν συμμετάσχει περισσότερα από εκατό παιδιά. Ο Δήμος μας, προκειμένου να ανεβάσει το πολιτιστικό και μορφωτικό επίπεδο των δημοτών μας συνεργάζεται άριστα με το εξειδικευμένο προσωπικό. Χρειάζεται όμως και η ευαισθητοποίηση του κοινού που πρέπει να τονώσει με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις του θεατρικού λόγου. Γιατί θέατρο σημαίνει διάλογος ψυχών για περισσότερη προσέγγιση και ημέρωση του ανθρώπινου γένους”.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS