graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

31/12/2009
Εορταστική επίσκεψη του Δημάρχου στην αγορά

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καταστηματάρχες της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, όταν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Λαζαρόπουλος τους επισκέφθηκε χθες 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, για να τους ευχηθεί για το νέο έτος, ως καλός οικοδεσπότης της πόλης.

Οι επιχειρηματίες υποδέχθηκαν εγκάρδια το Δήμαρχο και πολλοί από αυτούς επιδοκίμασαν την πολιτική των ήπιων τόνων που ακολουθεί με την οποία μεθοδικά επιλύονται τα χρόνια προβλήματα του Αγίου Δημητρίου.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την λογοδοσία που πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμαρχος στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» η οποία, σύμφωνα με τους δημότες ήταν για πρώτη φορά τόσο κατατοπιστική και εμπεριστατωμένη.

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια για τον εορταστικό φωτισμό του εμπορικού κέντρου της πόλης. Για το θέμα αυτό ο κ. Λαζαρόπουλος δήλωσε ότι «είναι η ελάχιστη προσπάθεια που καταβάλουν για την αναπτέρωση του ηθικού των δημοτών μας με στόχο να διοχετευθεί η αγοραστική τους δύναμη στη τοπική αγορά». Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε και το ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζαρόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους δημότες κάτι το οποίο φαίνεται και από το ποσοστό 58% περίπου που συγκέντρωσε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS