graphical space graphical space
   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

29/06/2010
Ενημέρωση και έργο Δημοτικής Αστυνομίας

 

Στο δρόμο καθημερινά η Δημοτική Αστυνομία



Η Δημοτική Αστυνομία Δήμου Αγίου Δημητρίου συνεχίζει να εντοπίζει και να απομακρύνει -τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών- εγκαταλελειμμένα οχήματα χωρίς πινακίδες τα οποία είχαν εγκαταληφθεί σε κοινόχρηστους χώρους και οικόπεδα. Ωστόσο ενημερώνει τους πολίτες που συνεχώς επικοινωνούν και ρωτούν αν μπορούν να απομακρύνουν οχήματα με πινακίδες ότι εκκρεμεί αυτή η διαδικασία διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες. Μέσα στο επόμενο διάστημα όμως διάστημα θα είναι σε θέση να απομακρύνει οχήματα και με πινακίδες.

Επίσης ενημερώνει τους δημότες του Αγίου Δημητρίου ότι με επισκέψεις κατ' οίκον εξυπηρετούνται άτομα με κινητικά προβλήματα για τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ενώ κάνει γνωστό ότι επί καθημερινής βάσεως αστυνομεύονται οι χώροι γύρω από τα σχολεία, τις πλατείες, τα πάρκα για τη διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας. Εξάλλου με παρεμβάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας εντοπίζονται οι ιδιοκτήτες και καθαρίζονται ιδιωτικοί χώροι και οικόπεδα από μπάζα, χόρτα και ογκώδη αντικείμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γεώργιος Ταμπακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Στόχος μας είναι η καλύτερη μετακίνηση και στάθμευση των οχημάτων στο Δήμο μας και η ελεύθερη διέλευση πεζών και ατόμων με ειδικές ανάγκες ιδιαίτερα στο ΜΕΤΡΟ και στα κεντρικά σημεία του Δήμου. Πρέπει όλοι να φροντίζουμε την πόλη μας γι' αυτό και είμαστε ανοιχτοί σε επισημάνσεις και εκκλήσεις των δημοτών μας”.

Τηλέφωνα Δημοτικής Αστυνομίας: 210 9764673 - 210 9764054


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS