graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

07/07/2010
Καλοκαιρινά Προγράμματα ΚΑΠΗ

 

Κατασκηνώσεις των μελών των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου


Όπως μας ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας κ. Δημήτρης Χατζηδημητρίου, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας θα περάσουν ένα δεκαήμερο ξενοιασιάς και ξεκούρασης στις εγκαταστάσεις των μαθητικών εστιών σε Πύργο και Καρπενήσι. Το πρόγραμμα της Νομαρχίας Αθηνών και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά κριτήρια και για το λόγο αυτό προτεραιότητα έχουν οι άποροι, οι ανασφάλιστοι και οι ασφαλισμένοι ΟΓΑ. Οι κατασκηνωτές θα αναχωρήσουν μέσα στον Ιούλιο ενώ έπονται τα κατασκηνωτικά προγράμματα για Πόρο, Γαλατά, Άγιο Ανδρέα, Πεντέλη και Κάνδανο Χανίων που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το Σεπτέμβρη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από αίτηση του Δήμου μας προς την Εργατική εστία, εκπρόσωπος του παραρτήματος Αργυρουπόλεως παραβρέθηκε στα ΚΑΠΗ και διένειμε πενήντα εισιτήρια της Εργατικής εστίας με προορισμό τις πόλεις Φλώρινα και Καστοριά. Οι εκδρομείς του επταήμερου προγράμματος της εργατικής εστίας αναχώρησαν την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Ο Αντιδήμαρχος δηλώνει ευχαριστημένος από την οργάνωση όλων των καλοκαιρινών προγραμμάτων και δηλώνει “στόχος μας είναι η βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων και πιστεύω πως αυτές οι ολιγοήμερες αποδράσεις χαρίζουν, ζωντάνια, ευεξία και ψυχική υγεία. Ως διοίκηση, είμαστε πάντα κοντά τους για να προσφέρουμε το καλύτερο σε συνεργασία πάντα με το άρτιο και άοκνο επιστημονικό μας προσωπικό”.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS