graphical space graphical space
   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

12/07/2010
Υποτροφίες για Δημότες Αγίου Δημητρίου

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠO ΤΟ

MEDITERRANEAN COLLEGE



Το Mediterranean College προχωρά σε παροχή μιας σειράς υποτροφιών με κοινωνικά κριτήρια.

Συγκεκριμένα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, το Mediterranean College απαντά με την παροχή 50 συνολικά υποτροφιών στους Δήμους της Αττικής για τους Δημότες του. Οι υποτροφίες αφορούν σε 100% απαλλαγή από τα δίδακτρα του κολεγίου για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα franchise που προσφέρει το Κολέγιο σε συνεργασία με το Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby (Bachelor & Master Degrees) και τον Βρετανικό Εκπαιδευτικό Φορέα Εdexel International (Higher National Diplomas). Τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College, από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σημαντικών τομέων όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις, Πληροφορική, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Προσχολική Αγωγή, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Η προσφορά υποτροφιών με κοινωνικά κριτήρια αποτελεί θεσμό από την ίδρυση του κολεγίου εδώ και 33 χρόνια και στο διάστημα αυτό το Κολέγιο έχει δώσει την ευκαιρία σε πάρα πολλούς νέους από ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες να ολοκληρώσουν υψηλού επιπέδου σπουδές τις οποίες δε θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν διαφορετικά.

Στόχος του Mediterranean College με την παροχή υποτροφιών στους Δήμους είναι να στηρίξει την κοινωνική προσφορά τους προς τους ασθενέστερους οικονομικά δημότες τους.

Οι 50 αυτές θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας υποβολής των σχετικών αιτήσεων από τους Δήμους και με ανώτατο όριο ανά Δήμο τις έξι (6) υποτροφίες.

Τα κοινωνικά κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων θέτονται από τους Δήμους, ενώ τα κριτήρια εισαγωγής στα προγράμματα (ακαδημαϊκά και άλλα) θέτονται από το συνεργαζόμενο Βρετανικό πανεπιστήμιο ή εκπαιδευτικό φορέα και το Mediterranean College.


Οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Αγίου Δημητρίου καλούνται να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου, με τα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν ότι προέρχονται από οικογένειες πολύτεκνες, άπορες ή ΑΜΕΑ στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αγίου Δημητρίου, οδός Ξενοφώντος 10, τηλ. Επικοινωνίας: 210 9754035.




Για το Δήμο Αγίου Δημητρίου



Ο Αντιδήμαρχος



Χατζηδημητρίου Δημήτριος


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS