graphical space graphical space
   Σάββατο, 20 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

12/10/2010
Επιτυχημένο το Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2010

 Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2010

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φθινοπώρου

που έτυχαν της αμέριστης συμμετοχής των δημοτών του Αγίου Δημητρίου

Το Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2010 έκλεισε τις πύλες του την Κυριακή 3 Οκτωβρίου με τη συναυλία του μεγάλου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Γιάννη Κούτρα και Χρήστο Θηβαίο.

Ο λαός του Αγίου Δημητρίου πλημμύρισε την Πλατεία Παναγούλη που τραγουδούσε εκστασιασμένος αξέχαστα μουσικά κομμάτια του Έλληνα καλλιτέχνη που τίμησε με την παρουσία του τους Αγιοδημητριώτες και τις Αγιοδημητριώτισσες.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Γεωργακόπουλος Αθανάσιος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη συμμετοχή του καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που για ένα μήνα έτυχαν της αμέριστης στήριξης του λαού του Αγίου Δημητρίου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Νίκος Λαζαρόπουλος χαιρέτισε το Πολιτιστικό Φθινόπωρο λέγοντας: Αγιοδημητριώτισσες και Αγιοδημητριώτες, το Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2010 ρίχνει σήμερα την αυλαία του αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση στις καρδιές όλων μας.

Για ένα μήνα ζήσαμε στιγμές ανεπανάληπτες, γίναμε όλοι μια παρέα, σιγοτραγουδήσαμε, απολαύσαμε θεατρικές παραστάσεις, προσφέραμε όμορφες στιγμές ξενοιασιάς και παιχνιδιού στους μικρούς μας φίλους.

Η μεγάλη σας συμμετοχή μαρτυρά την ανάγκη μας για πολιτιστική διέξοδο.

Γιατί είναι αλήθεια πως ο πολιτισμός προσφέρει ψυχική ανάταση, μας κάνει αισιόδοξους και καλύτερους ανθρώπους.

Και είναι αλήθεια πως αποτελεί το καλύτερο γιατρικό στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Το να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ όλες τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φθινοπώρου σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης για την ελληνική οικογένεια ήταν για μας ένα στοίχημα που το κερδίσαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για να βγάλουν εις πέρας αυτό το πλούσιο πρόγραμμα ένα μήνα τώρα, θέλω να ευχαριστήσω εσάς που συμμετείχατε καθημερινά και στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας και να ευχηθώ σε όλους σας καλό χειμώνα.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τιμά την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας και θα είναι κοντά σας με αναβαθμισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ανάπτυξη όλων των κοινωνικών υποδομών.

Σας αποχαιρετώ καλωσορίζοντας στην τελευταία μέρα των εκδηλώσεών μας τρεις μεγάλους καλλιτέχνες που έχουμε την τιμή και τη χαρά να τους φιλοξενούμε στο Δήμο μας.

Είναι ο μεγάλος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Γιάννη Κούτρα και Χρήστο Θηβαίο. Να τους ευχαριστήσω για τη σημερινή παρουσία τους και να ευχηθώ σε όλους καλή διασκέδαση”.

Αναμφισβήτητα οι φετινές εκδηλώσεις στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή του κόσμου που έδειξε πως λόγω και της οικονομικής συγκυρίας έχει απόλυτη ανάγκη από πολιτιστική διέξοδο και πολύ περισσότερο όταν αυτή παρέχεται δωρεάν.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούμε στη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα στην Πλατεία Παναγούλη που καταχειροκροτήθηκε από τους νέους και τις νέες της πόλης μας που κατέκλυσαν ασφυκτικά την πλατεία και διασκέδασαν με πάθος και ζωντάνια.

  • Την ακόμα πιο ονειρεμένη από άλλες χρονιές “Παραμυθούπολη” για τους μικρούς μας φίλους για τρεις μέρες στην Πλατεία Παναγούλη με φουσκωτά, τραμπολίνο, μπασκέτες και ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας, και ξένοιαστου παιχνιδιού.

  • Τη λαϊκή βραδιά με το Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον συνδημότη μας Δημήτρη Λογαρά που κατάφεραν να διασκεδάσουν βγάζοντας την ψυχή, την έμπνευση και το ταλέντο τους, τη μαθητική συναυλία των δικών μας παιδιών από το 2ο Λύκειο και το 5ο Γυμνάσιο που μαζί με τους ΠΑΡΑΡΛΑΜΑ παρουσίασαν ένα άκρως νεανικό, ζωντανό και μοντέρνο πρόγραμμα με ροκ μπαλάντες, έντεχνο ελληνικό τραγούδι ενώ παράλληλα παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες στη φωτογραφία και παρουσίασαν έρευνες με θέματα παρμένα από την αυλή, την πόλη τα μουσεία, το Παρίσι και τις εκδρομές τους.

  • Τις αξιόλογες θεατρικές κωμωδίες “Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός” και “Ο έμπορος της Βενετίας” που διασκέδασαν και πέρασαν χρήσιμα, διαχρονικά και επίκαιρα μηνύματα στους θεατές που τις παρακολούθησαν στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

  • Τη μοναδική ρεμπέτικη βραδιά με τους “Γνωστούς Αγνώστους” που μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή με σμυρναίικα, παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και ενθουσίασαν τον κόσμο της Πλατείας Βελουχιώτη και τη συναυλία του Θοδωρή Λίζου και της ορχήστρας του στην Πλατεία Κορυτσάς με διακεκριμένους καλλιτέχνες και ακούσματα από το σύγχρονο ποιοτικό ρεπερτόριο για τη νεολαία και όχι μόνο.

Στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού για το “Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2010” ήταν ακόμα ποιοτικότερες εκδηλώσεις με μικρότερο κόστος και δωρεάν για όλους τους δημότες του Αγίου Δημητρίου και με σκοπό να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες με διάφορες και ποικίλες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού και πολύ περισσότερο στον Πρόεδρο κ. Γεωργακόπουλο Αθανάσιο που με τη στήριξη όλων των παραπάνω και την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου Νίκου Λαζαρόπουλου απέδειξε πως ο Άγιος Δημήτριος μπορεί να γίνει μια πόλη σύγχρονης ανάπτυξης και πολιτισμού.



graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS