graphical space graphical space
   Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

08/02/2011
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

  

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου υποδέχεται τους Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου το απόγευμα της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου

 

Αγ. Δημήτριος, 8 Φεβρουαρίου 2011

 

Με επίκεντρο τις Πράσινες Μεταφορές και το σεβασμό στην ελευθερία μετακίνησης των πολιτών, συνεχίζεται και φέτος για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Εκστρατεία ECOMOBILITY, που διοργανώνει το ECOCITY με τη συμμετοχή και συστράτευση σημαντικών επιστημονικών ιδρυμάτων, οργανισμών και φορέων. Με το σύνθημα «Οι Μαθητές ερευνούν, οι Πόλεις ενημερώνονται, η Κοινωνία ευαισθητοποιείται», ομάδες μαθητών από είκοσι έξι πόλεις της χώρας μελέτησαν τα προβλήματα που προκαλούν οι συνήθειες και οι συνθήκες μετακίνησης στην πόλη τους και στη διάρκεια του τρέχοντος διμήνου καταθέτουν προτάσεις για τη σωστή χρήση των Μέσων Μεταφοράς στην πόλη τους, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ECOMOBILITY, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνει ειδική εκδήλωση, στην οποία οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων μετακίνησης τα οποία  παρουσιάζει ο Άγιος Δημήτριος, από την ομάδα των μαθητών της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο Σχολικού Συγκροτήματος 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου Παπάγου 23 (Στρογγυλό).

Η ομάδα των μαθητών που θα παρουσιάσει την εργασία της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων σχετικά με αυτή και τις προτάσεις τους ως προς  για τα προβλήματα που προκαλεί στη λειτουργία της πόλης η αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων, προέρχεται από το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου και πρόκειται για τις μαθήτριες: Ασημακοπούλου Χριστίνα, Βασιλάκη Βάλια, Δημάκου Μαρίζα, Καραχάλιου Αγγελική, Τριπύλα Νίκη και Χρύσου-Δρακουλάτου Ελπίδα, με την υποστήριξη της καθηγήτριας κας Ασημακοπούλου Κατερίνας. 

                       

Η Εκστρατεία ΕCOMOBILITY 2010-11 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι ΑΜΕΛ, Auto Tρίτη, Μοτο Τρίτη, Re:CSR και η εφημερίδα ΑΞΙΑ. Εθνικός Υποστηρικτής είναι η εταιρία JETOIL, και αρωγοί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η NAIL ADVERTISING. Τοπικός Χορηγός στην Αθήνα είναι η ΔΕΠΑ  και Τοπικοί Υποστηρικτές είναι η ΑΧΑ Ασφαλιστική & η McDONALDS 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ειδικό δικτυακό τόπο  www.ecomobility.gr. 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων 

E-mail: dad-may@dad.gr  Αγ. Δημητρίου 55 -  Τ.Κ. 17343

ΤΗΛ.: 210 97 03 607 – 210 97 30 132


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS