graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

20/04/2011
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής


Πλησιάζει η 21η Ιουνίου και μετράμε αντίστροφα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011! Για 12η συνεχόμενη χρονιά, ο μοναδικός αυτός θεσμός προσφέρει στο κοινό δωρεάν μουσική όλων των ειδών, στους δρόμους και τις πλατείες ολόκληρης της Ελλάδας και της Ευρώπης!  

Για πρώτη φορά φέτος, η πόλη μας ο Άγιος Δημήτριος, θα συμμετάσχει στο Δίκτυο Πόλεων της Γιορτής της Μουσικής. Οι πόλεις του Δικτύου στην Ελλάδα ξεπερνάνε τις 22 και έρχονται να προστεθούν στις πόλεις άλλων 15 χωρών της Ευρώπης και να αποτελέσουν το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο της Γιορτής της Μουσικής.  

Στόχος μας είναι η μουσική να φτάσει πραγματικά παντού: σε κάθε γωνιά, κάθε πλατεία, κάθε δρόμο, κάθε πάρκο, κάθε συναυλιακό χώρο!
Ωδεία, σχολεία και κάθε οργανισμός που γνωρίζει τη μαγεία ενός πεντάγραμμου κώδικα επικοινωνίας θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει τη δική του συναυλία!
Η Γιορτή της Μουσικής σε όλη την Ευρώπη, πάντοτε αφορούσε στη δημιουργικότητα, στην παραγωγή ζωντανών εκδηλώσεων για τους μουσικούς και στην προώθηση των νέων μουσικών.

  • Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις, δεδομένου ότι όλες οι εκδηλώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη πραγματοποιούνται με ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό πρόσβαση

  •  Οι εκδηλώσεις του δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στο ευρύ κοινό και να κατορθώσουν να ενώσουν καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή: τη Γιορτή της Μουσικής

Για περισσότερες πληροφορίες:       www.europeanmusicday.gr

 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

BHMA ONLINE                    LOCAL WEB TV   
 

graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS