graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

06/04/2011
Ψηφίστηκε το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
                    Από το Πρακτικό της με αριθμό 10/2011

                                               
               Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
                                               
               ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 165/2011
                                               
               ΑΔΑ 4ΑΓΨΩ63-Τ

Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  

Λήψη απόφασης για ορισμό των μελών του συμβουλίου ένταξης μεταναστών.  

Στον  Άγιο  Δημήτριο  και  στο Δημοτικό  Κατάστημα  σήμερα, στις 31  του  μήνα  Μαρτίου  του  έτους  2011, ημέρα  της  εβδομάδας  Πέμπτη και  ώρα  19:30 συνήλθε  σε Τακτική Συνεδρίαση  το Δημοτικό  Συμβούλιο  Αγίου  Δημητρίου, ύστερα  από  την  με  αριθμ.: 8780/24/24-03-2011  έγγραφη  πρόσκληση  του Προέδρου  αυτού. Η πρόσκληση επιδόθηκε  και δημοσιεύθηκε νόμιμα σε  κάθε  ένα  Δημοτικό Σύμβουλο  σύμφωνα  με  τις διατάξεις του άρθρου 67 του  Ν. 3852/7-6-2010   (ΦΕΚ Α' 87)  με  τίτλο : «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Διαπιστώθηκε  ότι  υπάρχει  απαρτία, δεδομένου  ότι  σε  σύνολο 41  μελών  παρέστησαν στη συνεδρίαση  34 μέλη:  

     ΠΑΡΟΝΤΑ                                                                                                                      ΑΠΟΝΤΑ 

1

ΕΙΡΗΝΑΚΗΣ Π.

18

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΑΝ.

1

ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΧΑΡ.

2

ΣΥΡΡΑΚΟΣ Ν.

19

ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΜ.

2

ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΓΓ.

3

ΘΑΝΟΥ Μ.

20

ΑΣΗΜΑΚΟΥΛΟΥ ΑΙΚ.

3

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.

4

ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ Β.

21

ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ Δ.

4

ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΑΘ.

5

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Κ.

22

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠ.

5

ΔΗΜΟΥ ΓΙΩΤΑ

6

ΤΖΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΑΡ.

23

ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

6

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΣΤ.

 

7

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΧΡ.

24

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ.

7

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

8

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

25

ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜ.

 

 

9

ΚΑΝΤΖΕΛΗ-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛ.

26

ΚΟΚΚΩΝΗΣ Π.

 

 

10

ΒΑΖΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

27

ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

 

11

ΒΡΕΤΤΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Α.

28

ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΧΡ.

 

 

12

ΜΠΑΖΙΩΝΗΣ ΧΑΡ.

29

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΑΝ.

 

 

13

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛ.

30

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ Θ.

 

 

14

ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΡΗΓΑΣ

31

ΒΡΕΤΤΟΣ Ν.

 

 

15

ΛΟΥΚΚΟΣ ΔΗΜ.

32

ΧΑΛΑΡΗ ΑΝ.

 

 

16

ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

33

ΒΑΣΙΟΣ ΑΘ.

 

 

17

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ,

34

ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΑΝ.

 

 

Στη συνεδρίαση παρίσταται  η Δήμαρχος κα Ανδρούτσου Μαρία, η οποία κλήθηκε νόμιμα με την πιο πάνω πρόσκληση του Προέδρου.

            Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης σχετικό με την περίληψη, έθεσε υπόψη των μελών του Σώματος    α)τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 3852/2010, β) το άρθρο 2 του Κανονισμού Λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών  και γ) το υπ' αριθμ. πρωτ. 9243/30-03-2011 πρακτικό εκλογής για την ανάδειξη εκπροσώπων των μεταναστών στο Συμβούλιο ένταξης Μεταναστών που έχουν ως εξής:

Α)<<Σύμφωνα με το  άρθρο 78 του Ν. 3882/10 (ΦΕΚ 166/22.09.2010 τεύχοςΑ’) το οποίο ισχύει από 01/01/2011 προβλέπει την συγκρότηση και λειτουργία σε κάθε Δήμο του  «Συμβούλιου Ένταξης Μεταναστών» το άρθρο αυτό ορίζει ειδικότερα τα εξής :

 «1. Σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, συμβούλιο ένταξης μεταναστών ως συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία. Τα συμβούλια ένταξης μεταναστών αποτελούνται από πέντε (5) έως έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο δημοτικό συμβούλιο. Ως μέλη ορίζονται δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων μεταναστών, εφόσον η έδρα αυτών ή παραρτήματος βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του οικείου δήμου, ή εκπρόσωποι που επιλέγονται από την κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν μόνιμα στον οικείο δήμο, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει σχετικός κανονισμός, που εκδίδει με απόφασή του το οικείο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός της διοικητικής περιφέρειας του οικείου δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών. Με την ίδια απόφαση ορίζεται πρόεδρος στο συμβούλιο ένταξης μεταναστών ένας εκ των δημοτικών συμβούλων μελών του. Στα παραπάνω συμβούλια ορίζονται υποχρεωτικά ως μέλη αλλοδαποί δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν τυχόν εκλεγεί. Η συμμετοχή στα ανωτέρω συμβούλια είναι τιμητική και άμισθη. (παρ.1 άρθρο 78 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’)

2. Έργο των συμβουλίων ένταξης μεταναστών είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του οικείου δήμου, ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, η υποβολή εισηγήσεων προς το δημοτικό συμβούλιο για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων προώθησης της ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών , καθώς και τη διοργάνωση σε συνεργασία με τον οικείο δήμο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής του τοπικού πληθυσμού. (παρ.2 άρθρο 78 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’).>>  

 Β)<<Άρθρο 2
Σύνθεση - Μέλη Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών  

1. Το συμβούλιο ένταξης μεταναστών αποτελείται από ένδεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται   με   απόφαση   του   δημοτικού   συμβουλίου,   σύμφωνα   με   την διαδικασία που περιγράφεται στις επόμενες παραγράφους του παρόντος άρθρου. Από τα μέλη του συμβουλίου τα  τέσσερα (4)   είναι δημοτικοί σύμβουλοι εκ των οποίων ένας (1) από την μειοψηφία , τα πέντε (5) μέλη είναι εκπρόσωποι φορέων /κοινότητας μεταναστών και τα δύο (2) μέλη είναι εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, πολιτών  και γενικά δημότες οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών. Οι μετανάστες που επιλέγονται ως μέλη του συμβουλίου μεταναστών πρέπει να διαθέτουν τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία έγγραφα νομιμοποίησης και ιδίως άδεια παραμονής στη χώρα.

2. Η   εν  λόγω   απόφαση   ορισμού   των   μελών  του   συμβουλίου   ένταξης μεταναστών λαμβάνεται με φανερή ψηφοφορία και με την   πλειοψηφία των παρόντων μελών του δημοτικού συμβουλίου. Σε περίπτωση όπου η σχετική πρόταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δεν λάβει την απαιτούμενη πλειοψηφία, τότε το θέμα επανέρχεται στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

3. Με την ανωτέρω απόφαση ορισμού των μελών ορίζεται κάθε φορά και ένας από τους δημοτικούς συμβούλους που είναι μέλη του συμβουλίου ένταξης μεταναστών, ως πρόεδρός του, καθώς και ο αναπληρωτής του.

4. Στο συμβούλιο ορίζονται υποχρεωτικά, ως μέλη, οι αλλοδαποί που έχουν τυχόν εκλεγεί ως δημοτικοί σύμβουλοι.  Εάν ορίζονται και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, τότε ο ορισμός τους γίνεται από το δημοτικό συμβούλιο με την ίδια απόφαση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη του συμβουλίου ένταξης μεταναστών δεν  μπορούν να  αποτελούν την πλειοψηφία  του,  αλλά  δεν μπορούν και να είναι λιγότεροι από το ένα τρίτο του συνολικού αριθμού των μελών του, με το κλάσμα να υπολογίζεται στον αμέσως μεγαλύτερο αριθμό, όταν δεν προκύπτει  ακέραιος αριθμός στο ένα τρίτο. Όταν οι  δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη είναι τρεις ή περισσότεροι, τότε συμμετέχουν και δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από την μειοψηφία ως εξής: Στους τρεις έως τέσσερις ο ένας, στους πέντε έως επτά οι δύο. Η εκλογή των δημοτικών   συμβούλων   της  πλειοψηφίας   και   της   μειοψηφίας  γίνεται   με ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 74 του Ν. 3852/2010, αλλά η ψηφοφορία είναι φανερή.

5. Η συμμετοχή στο συμβούλιο ένταξης μεταναστών είναι τιμητική και άμισθη.

6. Η θητεία του συμβουλίου ένταξης μεταναστών ακολουθεί την θητεία της Οικονομικής Επιτροπής και τα μέλη του μπορούν να ορισθούν στη συνεδρίαση όπου εκλέγονται τα μέλη της Επιτροπής αυτής ή σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

7. Ο   Πρόεδρος   του  Δημοτικού  Συμβουλίου,   εφόσον   υφίσταται   φορέας μεταναστών, η έδρα του οποίου ή παραρτήματός του βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του    δήμου  μας,  αποστέλλει γραπτή πρόσκληση στον αντίστοιχο φορέα να υποδείξει τους εκπροσώπους του και τους αναπληρωτές τους    στο    συμβούλιο    ένταξης    μεταναστών.    Αντίστοιχη    πρόσκληση αποστέλλεται σε κοινωνικούς φορείς οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του Δήμου δράση   σχετική   με   τα   προβλήματα   των   μεταναστών.   Ο   ορισμός   των εκπροσώπων γίνεται από τον φορέα εντός ευλόγου χρόνου και πάντως πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ορισμό των μελών του συμβουλίου ένταξης μεταναστών. Τόσο οι προσκλήσεις όσο και οι υποδείξεις εκπροσώπων των φορέων δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του δήμου με μέριμνα και ευθύνη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη ορισμού εκπροσώπων από τους φορείς, οι εκπρόσωποί τους επιλέγονται από το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση ορισμού των μελών του συμβουλίου ένταξης μεταναστών, μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.

8. Σε περίπτωση όπου δεν υφίσταται φορέας μεταναστών, η έδρα του οποίου ή παραρτήματός του βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθύνει δημόσια πρόσκληση στη κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο, όπως προσέλθουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία στο Δήμο για την εκλογή εκπροσώπων τους στο συμβούλιο ένταξης μεταναστών. Το αργότερο μία(1)  εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση της εκλογής υποβάλλονται υποψηφιότητες από τους αλλοδαπούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την εκλογή. Ο Δήμος εκτυπώνει ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όλων των υποψηφίων σε ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. Η εκλογή πραγματοποιείται ημέρα Κυριακή στο δημοτικό κατάστημα ή κατά περίπτωση και σε άλλους χώρους που ορίζονται με την πρόσκληση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μετανάστες που συγκεντρώνουν τις προβλεπόμενες και για τους έλληνες εκλογείς προϋποθέσεις (πλην της ελληνικής ιθαγένειας), κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στο δήμο. Σε περίπτωση μη υποβολής υποψηφιοτήτων, οι εκπρόσωποι της κοινότητας των μεταναστών επιλέγονται από το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση ορισμού των μελών του συμβουλίου ένταξης μεταναστών, μετά από σχετική πρόταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.>>

 

και γ) <<ΠΡΑΚΤΙΚΟ
ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  

Μετά την υπ’ αρ. πρ. 7243/2011 δημόσια πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς την κοινότητα των μεταναστών που διαμένουν στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, να προσέλθουν την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε την παραπάνω ημερομηνία εκλογή από τις 11:00 έως τις 17:00, ενώπιον Εφορευτικής Επιτροπής αποτελούμενης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειο Κουτσανδρέα και από τους Δημοτικούς Συμβούλους Σπήλιο Διαβολίτση, Ελένη Χατζηδημητρίου και Ελένη Καντζέλη.  

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:  

·Ψήφισαν 277 μετανάστες (3 Αιγύπτιοι, 65 Αλβανοί, 1 Ουκρανός, 159 Πακιστανοί, 1 Ρουμάνος και 48 Σύριοι).

·Βρέθηκαν 277 έγκυρα ψηφοδέλτια.

·Εκλέχτηκαν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών:

ASHRAF MUHAMMAD               (79)                  Πακιστάν
FYYAZ AHAMED                       (73)                  Πακιστάν
MIAN MUHAMMAD NAVEED     (70)                   Πακιστάν
HAMKADYO JALAL                   (52)                  Συρία
PRENGA ALFRED                     (36)                  Αλβανία

Επιλαχόντες:

KHAN AKHTAR                           (28)                  Πακιστάν
KARAME THEMI                         (21)
                  Αλβανία
NUSHI NIKOLLAQ                       (18)                 
Αλβανία
OSSMAN MAHMUD                    (18)                 
Αίγυπτος
DURAZ ARTUR                            (09)                 
Αλβανία

                                                                              Άγιος Δημήτριος, 27-3-2011

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ>>                                       

         Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στη Δήμαρχο κα Μαρία Ανδρούτσου η οποία πρότεινε τους εκπροσώπους για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών καθώς  στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  οι οποίοι  τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα και οι απόψεις, προτάσεις και τυχόν αντιρρήσεις τους έχουν  καταγραφεί αναλυτικά στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.       

Το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη του όλα τα  ανωτέρω,  μετά από συζήτηση έτσι όπως αυτή καταγράφεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά: 

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  

Με ψήφους 26 υπέρ και 7 κατά (κ.κ. Παπαδακάκης, Κοκκώνης, Δούρου, διότι πρότειναν το δικό τους εκπρόσωπο, Γιαννέζος, Αρναούτης, διότι θεωρούν ότι το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών δεν θα ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα των μεταναστών, Βρεττός, Χάλαρη, διότι θεωρούν ότι δεν έγινε σωστά η διαδικασία εκλογής των εκπροσώπων των μεταναστών και πρότειναν να συμμετέχει και εκπρόσωπος της  εκκλησίας)

Ορίζει ως  Μέλη του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 78 του Ν. 3852/2010 και  στον κανονισμό λειτουργίας του, τους κάτωθι:

1)      ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, Πρόεδρος

2)      ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ, σύμβουλος πλειοψηφίας

3)      ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, σύμβουλος πλειοψηφίας

4)      ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, σύμβουλος μειοψηφίας

5)      ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, πολίτης

6)      ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, πολίτης

7)      ASHRAF MUHAMMAD, εκπρόσωπος μεταναστών

8)      FYYAZ AHAMED, εκπρόσωπος μεταναστών

9)      MIAN MUHAMMAD NAVEED, εκπρόσωπος μεταναστών

10)  HAMKADYO JALAL, εκπρόσωπος μεταναστών

11)  PRENGA ALFRED, εκπρόσωπος μεταναστών  

Κατά τη διάρκεια λήψης της σχετικής απόφασης απουσίαζε ο κ. Αθανασόπουλος Δημήτριος.  

Η  παρούσα  απόφαση  πήρε  αύξοντα  αριθμ. 165/31-03-2011.
Μετά  από  αυτά  συντάχθηκε  το  παρόν  πρακτικό  και  υπογράφεται  ως  εξής:  

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ                    Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           
                                            ΜΕΛΗ

 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΧΑΛΑΡΗ

Ακριβές αντίγραφο από το πρωτότυπο
Η αρμόδια υπάλληλος τήρησης των πρακτικών


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS