graphical space graphical space
   Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

08/07/2011
Το καράβι της χαράς

Τελετή λήξης για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο στη Δημοτική κατασκήνωση της Ραφήνας  

Με μια υπέροχη γιορτή στις εγκαταστάσεις της δημοτικής κατασκήνωσης στη Ραφήνα, ολοκληρώθηκε, χθες Τετάρτη 8 Ιουλίου, η πολύ επιτυχημένη πρώτη κατασκηνωτική περίοδος.

Ο χώρος της κατασκήνωσης γέμισε από πολύ νωρίς από τους γονείς των πρώτων κατασκηνωτών, οι οποίοι ήρθαν να απολαύσουν τη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά τους μαζί με την ομάδα των παιδαγωγών και ειδικών της εταιρείας «DRASIS CAMP», στην οποία ανατέθηκε φέτος –κατόπιν διαγωνισμού- η οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης.  

Έπειτα από τις βραβεύσεις των κατασκηνωτών που διακρίθηκαν στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, ακολούθησε η παράσταση που ετοίμασαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου με την καθοδήγηση και βοήθεια των ειδικών. Ο τίτλος όλης της γιορτής ήταν «Το καράβι της χαράς» και η προσπάθεια των κατασκηνωτών ξετύλιγε την αστείρευτη φαντασία τους, περιλάμβανε μουσική, χορό και πολύ χιούμορ!  

Στο τελείωμα της όμορφης γιορτής, προβλήθηκε μικρό βίντεο με αποσπάσματα των εμπειριών που αποκόμισαν οι πρώτοι κατασκηνωτές της δημοτικής κατασκήνωσης, απ’ όλες τις δραστηριότητες, τις στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς και κεφιού!   

Αξίζει να σημειωθεί πως το καθημερινό πρόγραμμα των κατασκηνωτών αφορούσε  δραστηριότητες οι οποίες περιλάμβαναν  θαλάσσια μπάνια, πεζοπορίες σε κοντινή δασική έκταση, αθλοπαιδιές, εργαστήρι εικαστικών, θεατρικού παιχνιδιού & χορού και φυσικά πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά κατασκηνωτικά παιχνίδια. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της περιόδου, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα από το Ινστιτούτο Πρόληψης – Διατροφής & Υγείας με θέμα τη σωστή διατροφή και στόχο τη μύηση των παιδιών στον υγιεινό τρόπο ζωής. Την αξέχαστη εμπειρία όλων αυτών των δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και οι κατασκηνωτές των επόμενων περιόδων!       

Παρόντες στη γιορτή από τη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο ήταν, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Παντελής Ειρηνάκης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Άγγελος Γαβαλάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Κουτσανδρέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Χατζηδημητρίου, Ελένη Καντζέλη, Νάσος Γαλακτερός, Άννα Βρετού, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Αρετή Τζαμπατζόγλου, Άννα Γιωτοπούλου και Σπήλιος Διαβολίτσης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εξάλλου, στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με το διευθυντή κ. Γιώργο Βασιλαντωνάκη και τον επιβλέποντα του έργου της κατασκήνωσης κ. Θανάση Μπέτση, οι οποίοι επί σειρά ετών εργάστηκαν για την υλοποίηση του οράματος της κατασκήνωσης.

Επίσης, προς μεγάλη χαρά και έκπληξη των μικρών κατασκηνωτών παραβρέθηκε στην κατασκήνωση η πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ και γνωστή για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, Έρρικα Πρεζεράκου η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη με την όλη προσπάθεια!  

Η επιτυχία της πρώτης περιόδου της Δημοτικής κατασκήνωσης της Ραφήνας, αποτελεί πραγματική επίτευξη του στόχου της νέας δημοτικής αρχής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη μεγάλη ικανοποίηση & χαρά όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, κατασκηνωτών και γονιών.     


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS