graphical space graphical space
   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

14/07/2011
Ολοκλήρωση 1ου κύκλου σεμιναρίων εθελοντισμού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του Ανοιχτού Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου, ο οποίος ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.
Τα σεμινάρια παρακολούθησαν περισσότεροι από 60 εθελοντές και σκοπός τους ήταν η σωστή προετοιμασία και η απόκτηση κατάλληλης εκπαίδευσης ως προς την ανάληψη εθελοντικών πρωτοβουλιών.
Ο κύκλος των σεμιναρίων φιλοξενήθηκε στο κτήριο της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου  (Θεσσαλίας 10), με τη συμπαράσταση και στήριξη του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Παύλου Ειρηνάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εισηγητές του σεμιναρίου προσέφεραν επίσης εθελοντικά τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Πρόκειται για την κ. Ελένη Καρυωτάκη - Κοινωνική Λειτουργό και τον κ. Γιώργο Χανιώτη - Ψυχολόγο. Ο κύκλος των σεμιναρίων ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουνίου, σε ειδική εκδήλωση όπου και απονεμήθηκαν, από τη Δήμαρχο κ. Μαρία Ανδρούτσου, ενθύμια συμμετοχής σε όσους τα παρακολούθησαν.
Ευχή όλων αποτέλεσε τόσο η συνέχιση από Σεπτέμβρη του προγράμματος της εθελοντικής δράσης με αύξηση των συμμετεχόντων εθελοντών, όσο και η ενίσχυση και διεύρυνση του Ανοιχτού Δικτύου Εθελοντών, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Αγ. Δημητρίου, που επιθυμούν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους και πολλή από την καλή τους διάθεση, συμμετέχοντας σε χρήσιμες εθελοντικές δράσεις προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη από φροντίδα και ανθρωπιά.     


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS