graphical space graphical space
   Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

21/07/2011
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 2η κατασκηνωτική περίοδος

Μια εξαιρετική γιορτή γεμάτη ενθουσιασμό σηματοδότησε τη λήξη της δεύτερης περιόδου της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη Ραφήνα. 

 

Η χθεσινή γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου πουξ εκίνησε στις 9 Ιουλίου, είχε ως θεματικό πλαίσιο το Περιβάλλον και την προστασία του. Εκτός από τον απόλυτα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα, η γιορτή ήταν πάνω απ' όλα εκπαιδευτική με κύριο γνώμονα την ενημέρωση των μικρών κατασκηνωτών και στόχο την ευαισθητοποίηση για τα θέματα του περιβάλλοντος & τη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης.

Την οργάνωση του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, τόσο της γιορτής λήξης όσο και κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, ανέλαβε η εκπαιδευτικός της 2βάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και Δημοτική Σύμβουλος, κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Παράλληλα, ουσιαστική ήταν και η συμβολή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Νίκου Συρράκου, ο οποίος μερίμνησε για τον εφοδιασμό της κατασκήνωσης με μικρούς κάδους ανακύκλωσης για τα διάφορα υλικά και φρόντισε, κάθε μικρός κατασκηνωτής, φεύγοντας, να πάρει μαζί του ένα σάκο ανακύκλωσης, προσφορά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).  

Στην τελετή λήξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, εκτός των γονέων των παιδιών, συμμετείχαν: η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Ειρηνάκης, Θανάσης Θεοδωρόπουλος και Νίκος Συρράκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Μαρία Θάνου, που έχει και τη γενική εποπτεία λειτουργίας της κατασκήνωσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημιουργική Ενότητα Φάνης Οικονομάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ασημακοπούλου, Σπήλιος Διαβολίτσης, Ελένη Καντζέλη, Δημήτρης Μπουραντώνης και Ελένη Χατζηδημητρίου.  

Η γιορτή της δεύτερης περιόδου έληξε μέσα σε ενθουσιώδες πραγματικά κλίμα, κυρίως από τους κατασκηνωτές και τους γονείς τους, μαρτυρώντας την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη Ραφήνα. Μία πορεία που βάζει τα θεμέλια για ένα δυναμικό νέο “θεσμό” του Δήμου μας, αποδεικνύοντας τη βούληση αλλά και υλοποίηση της δέσμευσης της νέας Δημοτικής Αρχής, ότι θα βρίσκεται με όλους τους δυνατούς τρόπους στο πλευρό των δημοτών και των παιδιών τους.  

Share


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS