graphical space graphical space
   Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

19/09/2011
Σχολικά είδη σε περισσότερα από 80 παιδιά μοίρασε το Ανοικτό Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μέσα στον Σεπτέμβρη η δεύτερη δράση του Ανοιχτού Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου. 
Στόχος της δράσης ήταν η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά του Δήμου μας που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για την απόκτησή τους. 

Οι εθελοντές, απευθυνόμενοι κυρίως στην τοπική αγορά του Δήμου, σε βιβλιοχαρτοπωλεία και Super Market, έτυχαν συγκινητικής ανταπόκρισης. Τα τοπικά καταστήματα με προθυμία και διάθεση πραγματικής αλληλεγγύης, συνεργάστηκαν με το Δίκτυο και συνέβαλαν στην επιτυχία του στόχου αυτού. Έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγ. Δημητρίου, γραφική ύλη και σχολικές τσάντες για περισσότερα από 80 παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έπειτα από σχετική έρευνα βάσει αρχείων ανέλαβε να υποδείξει τις οικογένειες στις οποίες θα διανέμονταν τα σχολικά είδη και στη συνέχεια με την ουσιαστική συμβολή των εθελοντών του Δικτύου πραγματοποίησε τη διανομή των τσαντών σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. 

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, η Κοινωνική Υπηρεσία και βεβαίως το Ανοικτό Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά, όλους τους επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν στην εκπλήρωση αυτής της τόσο σημαντικής δράσης. 

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία: ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, ΘΕΜΕΛΙΟ, ΜΑΦΑΛΝΤΑ, ΝΗΤΡΗΙΣ, ΣΕΛΙΔΑ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, τα SUPER MARKET: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, LIDL, ΜΕΡΙΜΝΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τη Βιομηχανία ΣΚΑΓΙΑΣ Θ.Κ. ΑΒΕΕ, καθώς και τους ιδιώτες που ευγενικά προσέφεραν τα απαιτούμενα είδη.

Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου χαρακτηριστικά τονίζει: «Σε αυτή την περίοδο της χώρας που η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια κυριαρχεί, είναι πολύ συγκινητική η κάθε ανταπόκριση στήριξης και βοήθειας οποιουδήποτε ιδιώτη προς τις πιο “αδύναμες” κοινωνικές ομάδες. Σας ευχαριστώ προσωπικά από τα βάθη της καρδιάς μου» .


 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS