graphical space graphical space
   Σάββατο, 20 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

27/10/2011
Αποφάσεις Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.

• 2ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση για την προμήθεια : «χαρτί Α4 αναλώσιμο» στα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου".

• 3ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας «πετρελαίου» για τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου".

• 4ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της εργασίας «συντήρησης καυστήρων πετρελαίου & καυστήρων φυσικού αερίου» των σχολείων Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου".

• 5ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της εργασίας «συντήρησης φωτοτυπικών μηχανημάτων» για τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου". 

• 6ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της εργασίας «αναγόμωσης πυροσβεστήρων» για τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου".

• 7ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας «υλικών καθαριότητας» για τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου". 

• 8ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για σύνταξη τεχνικής περιγραφής και συλλογής οικονομικών προσφορών από την πενταμελή επιτροπή προμηθειών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής για την απευθείας ανάθεση της εργασίας «συντήρησης ανελκυστήρων» για τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου". 

• 9ο ΘΕΜΑ : "Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών που αφορά στην έκδοση φωτοτυπιών των βιβλίων των μαθητών των Σχολικών Μονάδων της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας , σε επαγγελματικό φωτοτυπείο". 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS