graphical space graphical space
   Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

15/11/2011
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Αγ. Δημητρίου.

Με δυναμισμό και ενθουσιασμό που το πλήθος των συμμετεχόντων μετέδωσε απ΄ τη μια άκρη του δήμου στην άλλη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Αγ. Δημητρίου.
Οι 200 περίπου ποδηλάτες που συμμετείχαν, ξεκίνησαν την ποδηλατική τους πορεία από το Δημαρχείο, διένυσαν μια διαδρομή 8,5 περίπου χιλιομέτρων σε διάφορους δρόμους του Δήμου και τερμάτισαν στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη. Στον τερματισμό πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες, τα οποία ήταν μια ευγενική προσφορά των χορηγών του ποδηλατικού γύρου. Οι χορηγοί ήταν τα καταστήματα “Το ποδήλατο” και “GlobalCycling”.

Η πρωτοβουλία για τον 1ο ποδηλατικό γύρο στον Αγ. Δημήτριο ήταν της ομάδας  Bike Fantasy και ο Δήμος στήριξε με όποιο διαθέσιμο τρόπο την προσπάθεια αυτή, όντας ένας από τους επίσημους χορηγούς. Στόχος των δράσεων της ομάδας Bike Fantasy αποτελεί, εκτός από την εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου μέσα στην πόλη ως το πλέον οικολογικό μέσο μετακίνησης, και η αφύπνιση όλων των ποδηλατών της περιοχής προκειμένου να διεκδικήσουν το χώρο που τους αρμόζει στους δρόμους και στη συνείδηση του κόσμου. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα ακολουθήσει από την ομάδα Bike Fantasy μια σειρά ενεργειών ποδηλατικού χαρακτήρα, τις οποίες ο Δήμος Αγ. Δημητρίου προτίθεται να στηρίξει με όλους τους εφικτούς τρόπους και τα μέσα που διαθέτει, παρ’ όλη τη δύσκολη, από πολλές απόψεις, εποχή που διανύουμε.

 

Share
graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS