graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

25/01/2012
Έρευνα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για τo νερό

Μεσόγειος SOSTο Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS ξεκίνησε μια πρωτοποριακή έρευνα για το νερό και πιο συγκεκριμένα για την οικιακή χρήση του σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, με στόχο να καταγράψει τη σχέση των νοικοκυριών με τον πολυτιμότερο φυσικό πόρο και να προωθήσει με εμπεριστατωμένα στοιχεία τα απαιτούμενα βήματα για την ορθολογική χρήση και τη βιώσιμη διαχείρισή του.
Η έρευνα με τίτλο «Απο-Τιμώντας το Νερό» θα πραγματοποιηθεί έως τα τέλη του Φεβρουαρίου 2012 και απευθύνεται με μορφή έντυπου και ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου σε πολίτες, κάθε ηλικίας, μεγάλων αστικών κέντρων  (Αττική, Βόλο, Γιάννενα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λαμία, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο).
To ερωτηματολόγιο βρίσκεται ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.medsos.gr/erevnanero.

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αναμένεται να παρουσιαστούν στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, τον Μάρτιο του 2012.

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει μια πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης με στόχο την καλύτερη δυνατή εξοικείωση των πολιτών με ζητήματα καθημερινής χρήσης και διαχείρισης του νερού, εξοικονόμησης αλλά και ανακύκλωσης.
Επιπλέον, θα καταθέσει επεξεργασμένες προτάσεις, σε θεσμικό επίπεδο, για τη διαμόρφωση των κατάλληλων εκείνων πολιτικών που θα ενσωματώσουν τα συμπεράσματα της έρευνας και θα συμβάλλουν στη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την έρευνα, τη διεξαγωγή της και τις δυνατότητες συνεργασίας, επικοινωνήστε στο 210 8228795 ή μέσω email.

Share
graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS