graphical space graphical space
   Τρίτη, 23 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

25/01/2012
1972 – 2012: 40 χρόνια Α.Ο. ΔΑΦΝΗ Αγ. Δημητρίου

ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 
Την  Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού Μεζεδοπωλείου  Κουτούκι του Νικόλα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορό του συλλόγου, ο οποίος αποτελεί την αρχή μίας σειράς εκδηλώσεων για τα 40 Χρόνια Προσφοράς του Αθλητικού Ομίλου μας  στον Άνθρωπο, στη Νεολαία και στον Κοινωνικό Αθλητισμό του Δήμου μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δυνατή Πορεία Μανώλης Παπαδακάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη Θεοφάνης Οικονομάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ώρα για Δ.Ρ.Α.Σ.Υ. Νικόλαος Βρεττός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΜΕΤΕΧΩ Αθανάσιος Βάσιος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Ρήγας Τζιαμτζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Αδαμόπουλος και Νάσος Γαλακτερός εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Νοτίου Τομέα Αττικής Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, ο Υπεύθυνος του Γυναικείου Μπάσκετ των Εσπερίδων Καλλιθέας Φίλιππος Γιαννακόπουλος και ο Επιχειρηματίας Φίλος και Χορηγός της ομάδας Βασίλειος Παπαϊωάννου.

Ο Περ. Σύμβουλος του Νοτίου Τομέα Αττικής Κ. Αθανασόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη Θεοφάνης Οικονομάκος, ο Δημ. Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ώρα για Δ.Ρ.Α.Σ.Υ. Νικόλαος Βρεττός, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Ρήγας Τζιαμτζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Αδαμόπουλος και Νάσος Γαλακτερός εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση.

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου απεύθυνε ο Γενικός Αρχηγός του Μπάσκετ Ηλίας Φωτεινάκης , ο οποίος έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στα 40 χρόνια της δημιουργικής λειτουργίας του Συλλόγου και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, στους στόχους και στις επιτυχίες των τμημάτων. Επίσης ενημέρωσε τους καλεσμένους για την δημιουργία Συλλόγου Γονέων του Αθλητικού Ομίλου και έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς για την πρωτοβουλία τους. Σύντομους χαιρετισμούς και ευχές στους αθλητές, στους προπονητές, στους γονείς και στα μέλη του Δ.Σ. απεύθυναν η Δήμαρχος και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου στον επιχειρηματία κ. Βασίλειο Παπαϊωάννου για την προσφορά του στον Όμιλο και για το Κοινωνικό του έργο στον Δήμο. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Αναστάσιο Αδαμόπουλο στον παλαίμαχο αθλητή και μέλος της πρώτης ομάδας μπάσκετ ανδρών του Ομίλου την περίοδο 1986 Σάββα Χατζηδημητριάδη, την οποία παρέλαβε λόγω απουσίας του ο νυν Ειδικός Γραμματέας Μηλιώνης Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε διατελέσει έφορος εκείνη την περίοδο στα τμήματα μπάσκετ του Συλλόγου. Ο Επικεφαλής της Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη Θεοφάνης Οικονομάκος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αθλητή  της Ανδρικής Ομάδας μπάσκετ Κωνσταντίνο Κακαράτζα για την προσφορά του στον Σύλλογο, την οποία έλαβε λόγω ασθένειας του ο οικονομκός διαχειριστής του τμήματος μπάσκετ Δημήτριος Κεσεντές. Επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος – συγγραφέας και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νάσος Γαλακτερός βράβευσε τρεις αριστούχους μαθητές – αθλητές, δίνοντας τους από ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος του   ο Τελευταίος Αγώνας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος του Γυναικείου μπάσκετ των Εσπερίδων Καλλιθέας Φίλιππος Γιαννακόπουλος, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην συμφωνία συνεργασίας  ανάμεσα στις δύο ομάδες.  Ο Γενικός Αρχηγός του Γυναικείου μπάσκετ του Ομίλου Φώτης Παγώνης και ο Έφορος Μιχάλης Κακούρης έδωσαν το στίγμα του νεοϊδρυθέντος τμήματος και μίλησαν για  τους στόχους του. Ο Γενικός Έφορος των Υποδομών Κωνσταντίνος Ελενίτσας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι επίκειται συμφωνία με μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, η οποία θα καλύψει όλους τους αθλητές του Ομίλου.
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι έως τις απογευματινές ώρες με πρωτοστάτες τους αθλητές, τους γονείς, την ορχήστρα που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης και τον ανεπανάληπτο ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου τον Νικόλα με τις εμπνεύσεις του.  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα της περιοχής μας για την συνδρομή τους σε κάθε εκδήλωση του ομίλου μας και ιδιαίτερα το κατάστημα ΑΤΟΥ, τα Super Market Μέριμνα του κ. Γιαννακόπουλου, την εταιρία VERAL του κ. Παγώνη, τα κομμωτήρια Queens, το Εργαστήριο Ζύμης του κ. Σάννη, την οικογένεια Αρτσάνου των Castello Azzurro Studios στην Νάξο, τις Σχολές Οδηγών Χατζηλουίζου Αναστάσιου και το ΟΚ Market του κ. Παντερμαλή για τις  προσφορές τους στην λαχειοφόρο μας.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share
graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS