graphical space graphical space
   Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

06/04/2012
Εκδηλώσεις του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες

Πασχαλινό Bazaar

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», σε συνεργασία με το Athens Metro Mall, διοργάνωσε Πασχαλινό Bazaar από τις 29 έως 31 Μαρτίου.
Το event του Σαββάτου στήριξαν με την παρουσία τους οι «Βασιλιάδες».


Παραβρέθηκε ο σκηνοθέτης της σειράς Στάμος Τσάμης, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το σποτ του Κέντρου, αλλά και την πρόσφατα βραβευμένη μικρού μήκους ταινία «No Parking».
Ευχάριστες εκπλήξεις οι παρουσίες των ηθοποιών Βασιλικής Ανδρίτσου, Μίνας Ορφανού, Τόμα Πρωτόπαπα, Ορέστη Τρίκα, που ήρθαν ειδικά για το Bazaar.


Εξέφρασαν τη στήριξή τους, συνεισφέροντας στην προσπάθεια να αναδειχθεί το έργο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Σημαντική ήταν και η παρουσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, δια της Δημάρχου, Μαρίας Ανδρούτσου.
Τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., το Γυμνάσιο Καλύμνου και πλήθος κόσμου, απόλαυσαν και φωτογραφήθηκαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έδωσαν όλοι ραντεβού στην καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου.
  

 

Ο ετήσιος χορός του ΚΕΕΠΕΑ

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση και η συνάντηση όλων των φίλων του Κέντρου λίγες μέρες πριν το Πάσχα.
Η εκδήλωση είχε τη συμμετοχή του Δήμου, τοπικών φορέων, γονέων, εκπαιδευομένων και φίλων.  Ο Πρόεδρος του Κέντρου, κ. Ανυφαντής και το Δ.Σ. καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκόμενους. Μεταξύ αυτών ήταν η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου κ. Ανδρούτσου, ο κ. Ειρηνάκης, Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, ο κ. Παπαδόπουλος Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, ο κ. Λούκος Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Περιβάλλοντος και Δημοτικός Σύμβουλος, η κ. Καντζέλη, Δημοτική Σύμβουλος, ο κ. Παπαδακάκης,  Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της Παράταξης Δυνατή Πορεία και Δ/ντης του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Οικονομάκος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής από την Παράταξη Ενότητα για μια ανθρώπινη πόλη, ο κ. Αρναούτης Δημοτικός Σύμβουλος από τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο κ. Βρεττός, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ώρα για Δράση, ο κ. Κοκκώνης Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Μπαμπάνας εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγ. Δημητρίου, από το Δ’ ΚΑΠΗ η κ. Ζαχαριά, Κοινωνική Λειτουργός και οι εκπρόσωποι κ. Ζαμπούνη και κ. Κοκώσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εστίας,  κ. Παπαηλιού και η εκπρόσωπος από τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων.

Share


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS