graphical space graphical space
   Σάββατο, 20 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

04/05/2012
Έξι τόνοι ρύζι στη διάθεση των δημοτών Αγ. Δημητρίου

« Έξι τόνοι ρύζι στη διάθεση των δημοτών Αγ. Δημητρίου »

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου Αγ. Δημητρίου η οποία αφορά στη διευκόλυνση των δημοτών για πρόσβαση σε φθηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, αλλά και έπειτα από αυξημένη ζήτηση από την πλευρά των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, στον Ασύρματο, η εκτέλεση των παραγγελιών για ρύζι Μεσολογγίου.

Για την προμήθεια των δημοτών με ρύζι Μεσολογγίου, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου συνεργάστηκε απευθείας με τους παραγωγούς του Β’ Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου.  Η έναρξη της διαδικασίας την Κυριακή, είχε οριστεί για τις 9:00 το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι είχαν ήδη εξαντληθεί έξι τόνοι ρύζι!  

Σημειώνεται πως το α’ κατηγορίας προϊόν ήταν τοποθετημένο σε διαφανείς συσκευασίες των 5 κιλών οι οποίες έφεραν ετικέτα πιστοποίησης, με αναφορά στο Συνεταιρισμό, τις ημερομηνίες εσοδείας, συσκευασίας και λήξης.
 
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως η τιμή στην οποία οι παραγωγοί πούλησαν το ρύζι στους δημότες ήταν στα 4€ / 5κιλά και ήταν αρκετά πιο φθηνή από τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με ευαισθησία και συναίσθηση των αυξημένων αναγκών των δημοτών του, θα συμμετέχει και θα υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις παρόμοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS