graphical space graphical space
   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

19/06/2012
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Η Μουσική ως “Το Ελιξήριο της ζωής” και φέτος στον Αγ. Δημήτριο!
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

 «Χωρίς τη μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»- Φρ. Νίτσε  

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Άγιος Δημήτριος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με πνεύμα αισιοδοξίας και καλή διάθεση! Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, κερνάμε τους Δημότες μας το «Ελιξήριο της Ζωής», το μαγικό συστατικό που μας ταξιδεύει στα πιο ονειρικά ταξίδια, τη μουσική.
Για μια ολόκληρη μέρα, ο Άγιος Δημήτριος θα πλημμυρίσει από μουσική! 
Στο πλαίσιο αυτής της ευρωπαϊκής γιορτής, απίθανα σημεία, πλατείες, πεζόδρομοι, σταθμοί μετρό, ακόμα και δρόμοι των πόλεων όλης της Ευρώπης θα φιλοξενήσουν καλλιτέχνες, μουσικούς και συγκροτήματα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι ενώνουν μουσικές δυνάμεις προς ένα και μοναδικό σκοπό: Να γιορτάσουν και να εξαπλώσουν τη μαγεία της Μουσικής!
Έτσι και φέτος, η πόλη μας την Πέμπτη 21 Ιουνίου, σε 2 διαφορετικά σημεία και με 5 μουσικά σχήματα θα γιορτάσει την Ημέρα Μουσικής!
Πιο συγκεκριμένα:
 

Εσωτερικά του Μετρό σταθμός Αγ. Δημήτριος

Μουσικές μελωδίες από το Κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Δημητρίου.
Από τις 14:30 και μετά τέσσερις κιθάρες από το Ωδείο του Δήμου, θα γεμίσουν με υπέροχες μελωδίες το εσωτερικό του σταθμού του μετρό Αγ. Δημήτριος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όλους όσοι θα έχουν τη τύχη  να βρίσκονται ή να περνάνε από εκεί.    

Πλατεία του σταθμού μετρό Δάφνη (έξοδος Άγ. Δημήτριος)

Από το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00, μέχρι το βράδυ, η πλατεία στο μετρό της Δάφνης θα πλημμυρίσει με ήχους ροκ και εναλλακτικές μελωδίες από τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες: Celuta Red, After Save, Γιάννη Σταθόπουλο & Δημήτρη Λάμπο μαζί με τους Dark lights

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε λοιπόν και φέτος όλους να γιορτάσουν τη Μουσική στην πόλη του Άγ. Δημητρίου, για μια μέρα γεμάτη με το “Ελιξήριο της ζωής”. Γιατί πραγματικά, χωρίς τη μουσική, η ζωή είναι λάθος...  

Μερικά λόγια για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής  

Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, για 13η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με εκατοντάδες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Σε πολλά σημεία σε όλη την Ευρώπη ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου το κοινό να μπορεί να απολαύσει όλα τα είδη της μουσικής σε μαγευτικές συναυλίες και μοναδικά events.
Σκοπός του μουσικού αυτού θεσμού είναι η μελωδία και ο ρυθμός της μουσικής να πλημμυρίσει τις πόλεις ολόκληρης της Ευρώπης,  συνεπαίρνοντας τον κόσμο με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής στις 21 Ιουνίου.

  

Share

graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS