graphical space graphical space
   Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

28/06/2012
Εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου) είναι Δημόσιο Σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.

Στο σχολείο μας εκπαιδεύονται 170 έφηβοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που έχουν τελειώσει ειδικό ή γενικό Δημοτικό Σχολείο. 
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση σε εξειδικεύσεις όπως Κεραμική, Κηπουρική, Ραπτική, Ξυλουργική, Υδραυλική, Κομμωτική, και Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική.

Συνεχίζοντας την παράδοση πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, με την ευκαιρία λήξης του σχολικού έτους, μια όμορφη γιορτή με πολλαπλές δράσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν θεατρικό δρώμενο, κουκλοθέατρο, χορευτικό και απαγγελίες ποιημάτων με κεντρικό θέμα τη θάλασσα. 
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους θαλασσινοί μεζέδες, δημιουργίες του εργαστηρίου Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής του σχολείου και τέλος δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΑΠΟΠΕΙΡΑ στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Η όλη γιορτή προετοιμάστηκε από τους μαθητές και τους καθηγητές με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην λειτουργία έκθεσης των προϊόντων των εργαστηρίων Κηπουρικής, Ραπτικής, Κεραμικής, Κομμωτικής και Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής, τα οποία διετίθεντο σε προσιτές τιμές με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σχολείου. 
Τη φετινή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Στελέχη της Εκπαίδευσης και για πρώτη φορά γείτονες – κάτοικοι της γύρω περιοχής του σχολείου.

Σημαντική θεωρείται η ηθική και κυρίως υλική στήριξη του έργου του σχολείου μας καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από το Δήμο Αγίου Δημητρίου και τους διάφορους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας εν μέσω βαθιάς κρίσης, όπως: το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ο Σύλλογος Χρηστών LINUX Ελλάδας, οι ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε., η Εταιρεία εμπορίας φιαλών και βάζων ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, LIDL, ΔΟΥΚΑΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, η Εταιρεία εμπορίας στολών και ειδών προστασίας STOP-ΑΕΒΕ, η Εταιρεία Αλλαντικών BELLISIMO ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε., το Κατάστημα Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΗΣ - Κώτσης Δ., τα Κρεοπωλεία ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΑΤ, και ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ meat, τα φυτώρια ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ Α.Ε., την Eταιρεία εμπορίας ειδών διακόσμησης τουρτών Μ. & Ε. ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΠΕ, τις Εκδόσεις ERGO PUBLICATIONS και τον παραδοσιακό φούρνο ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ.
Σχετική αφίσα με τα ονόματα των χορηγών μας αναρτήθηκε στο εκθεσιακό μας χώρο.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Οι εκπαιδευτικοί

Ευστρατία Χρυσού

Εκπαιδευτικός του Εργαστηρίου Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής

Χρήστος Κουτσοκλένης

Εκπαιδευτικός Κοινωνικής Εργασίας

Share
graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS