graphical space graphical space
   Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

29/06/2012
Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς

Με μουσική, αλληλεγγύη & προσφορά
απαντάμε στην κρίση στον Άγ. Δημήτριο!
 

Η Λαϊκή Ορχήστρα Μετροπόλιταν & η μεικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου σε μια μοναδική συναυλία για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου    

Σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους η Λαϊκή Ορχήστρα «Μετροπόλιταν» και η μεικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Πάρκο Ελ. Βενιζέλου, περιοχή Ασυρμάτου. 

Η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων Δημοτών μας θα είναι πολύ σημαντική  και για τον καλύτερο σκοπό, καθώς η είσοδος για τη συναυλία, αντί χρημάτων, θα είναι μερικά τρόφιμα για τη στήριξη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Οτιδήποτε μπορεί ο καθένας μας: ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη ή ό, τι άλλο, αρκεί να έχει μακρά διάρκεια θα είναι μια πολύτιμη βοήθεια για την έναρξη συλλογής τροφίμων του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγ. Δημητρίου.  

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, κατανοώντας τις ολοένα αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες μερίδας πολιτών, δίνει προτεραιότητα και επικεντρώνει τις πολιτικές του δράσεις σε έργα, αποφάσεις και άμεσες παρεμβάσεις που έχουν ως γνώμονα τους δημότες και μοναδικό σκοπό την ανακούφιση και υποστήριξή τους.  

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας του, αφού έχει ληφθεί και επίσημα σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, η απόφαση για την σύστασή του. Θα στεγαστεί στο ισόγειο της οδού Δυρραχίου 11 στον Άγ. Δημήτριο και η λειτουργία του θα υποστηρίζεται αρχικά με προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τη συμμετοχή του Ανοιχτού Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η εποπτεία της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα πραγματοποιείται από Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο  

Share


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS