graphical space graphical space
   Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

13/07/2012
Mια ιδιαίτερη μουσική βραδιά αλληλεγγύης & προσφοράς στον Άγ. Δημήτριο!

-       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                                                               Αγ. Δημήτριος, 13-07-2012

 

Mιa ιδιαίτερη μουσική βραδιά αλληλεγγύης & προσφοράς στον Άγ. Δημήτριο

 

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουλίου 2012 η μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με τη συμμετοχή της εξαιρετικής ορχήστρας «Μετροπόλιταν» και της Μεικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, στο Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος).

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση με τρόφιμα του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, καθώς η είσοδος, αντί χρημάτων ήταν μερικά τρόφιμα. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι δημότες μας – και όχι μόνο -  οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου, προσφέροντας ο καθένας πραγματικά ό,τι μπορούσε, γεγονός πολύ συγκινητικό αρκεί να λάβει κανείς υπόψη του πως για τα περισσότερα νοικοκυριά η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη.

 

Η ορχήστρα Μετροπόλιταν, οι μαέστροι και τα μέλη της χορωδίας κατάφεραν με το υπέροχο πρόγραμμα, τις καταπληκτικές ερμηνείες και το ταλέντο τους, να μαγέψουν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Ασύρματο, με υπέροχες μελωδίες Ελλήνων δημιουργών όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και πολλοί άλλοι.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας του και προγραμματίζεται να λειτουργήσει επίσημα από το Σεπτέμβρη. Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, θα λειτουργήσει με το χαρακτήρα ‘τράπεζας’ διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Θα στεγαστεί στο ισόγειο της οδού Δυρραχίου 11 στον Άγ. Δημήτριο και η λειτουργία του θα υποστηρίζεται αρχικά με προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας και τη συμμετοχή του Ανοιχτού Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

 

Τα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προέρχονται από δωρεές και χορηγίες πολιτών, συλλόγων και φορέων, ενώ οικονομικά θα ενισχύεται από τον προϋπολογισμό του Δήμου, τα Εθνικά, Περιφερειακά και Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από επιχειρήσεις στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.

 

Τέλος, η εποπτεία της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα πραγματοποιείται από Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

 

Αποτέλεσμα της καταπληκτικής βραδιάς ήταν να συγκεντρωθούν 850 κιλά τρόφιμα, για το ξεκίνημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

  

 

 

 

 Η λαϊκή ορχήστρα ‘Μετροπόλιταν΄ και η Μεικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου οι οποίοι χάρισαν μια μαγευτική μουσική βραδιά

 

                 

 

 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS