graphical space graphical space
   Σάββατο, 20 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

15/01/2013
Οι Δήμοι της Αττικής συμμετέχουν στο αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΘΗΝΑ - ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

Τo Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, η Κίνηση "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή", με άλλους αντιρατσιστικούς φορείς και οργανώσεις, διοργανώνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια και αντιρατσιστική συναυλία στο Σύνταγμα. Οι Δήμοι της Αττικής, με απόφαση της ΠΕΔΑ, συμμετέχουν στην κινητοποίηση αυτή με κεντρικό μήνυμα "ΑΘΗΝΑ - ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ".  

Συμμετοχή της ΚΕΔΕ στο αυριανό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο «Αθήνα – Πόλη Αντιφασιστική»

Τη συμμετοχή της στο αυριανό πανελλαδικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια που διοργανώνει η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» με κεντρικό μήνυμα «Αθήνα – Πόλη Αντιφασιστική» δηλώνει με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Η ΚΕΔΕ καλεί σε μαζική στήριξη της αντιρατσιστικής κινητοποίησης «Αθήνα – Πόλη Αντιφασιστική».

Εκφράζει την αντίθεσή της και την αποδοκιμασία της στα φαινόμενα ρατσιστικής βίας και φασιστικών επιθέσεων που κλιμακώνονται επικίνδυνα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια απειλώντας τις δημοκρατικές ελευθερίες, τις κοινωνικές κατακτήσεις και την ειρηνική συνύπαρξη των πολιτών ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής.

Καλεί τους πολίτες να αποκρούσουν απαράδεκτες πρακτικές βίας και αυτοδικίας που όχι μόνο διχάζουν την κοινωνία αλλά αποτελούν και πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη του φασισμού.

Η Αυτοδιοίκηση ως ο κοντινότερος στον πολίτη θεσμός υποστηρίζει και αγωνίζεται για ίσα δικαιώματα και μεταχείριση μεταξύ των πολιτών, ίση πρόσβασή τους στα αγαθά της Παιδείας, της Υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών.

Αγωνίζεται και απαιτεί τη στήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών και όλων των δομών αλληλεγγύης οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σήμερα και με την αρωγή των ίδιων των πολιτών σε όλους τους δήμους της χώρας. Δομές που στις  σημερινές συνθήκες κρίσης αποτελούν το απαραίτητο και αναντικατάστατο στήριγμα για τους αδύναμους συμπολίτες μας, αλλά και για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στις πόλεις μας και στα χωριά μας.


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS