graphical space graphical space
   Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024  
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  Οδηγεί στον Χάρτη Ιστιοσελίδας Περιεχόμενα  Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνία  Χρήσιμες Διευθύνσεις Σύνδεσμοι     
graphical space
graphical space
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση >
graphical space
graphical space
graphical space
Οδηγός του Πολίτη
Οδηγός του Πολίτη
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
TOK-TOC
Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
graphical space
graphical space
graphical space
Επιστροφή Επιστροφή   Εκτύπωση Εκτύπωση
graphical space
graphical space

13/07/2013
Ανακοίνωση του Σύλλογου Υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου

Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου

      ΟΧΙ στις απολύσεις σ΄όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
      Οχι στη διαλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

     Συνάδελφοι,συνδημότες και συνδημότισσες ο σύλλογός μας καταγγέλει τις σχεδιασμένες απολύσεις των συναδέλφων μας σχολικών φυλάκων στα τέλη του μήνα Ιούλη και των δημοτικών αστυνομικών το Σεπτέμβρη.Μαζί τους θα ακολουθήσουν χιλιάδες άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι και δημοτικοί υπάλληλοι για να συμπληρωθεί ο αριθμός των απολυμμένων που υπέγραψαν με την Τρόικα πέρισυ στο μεσοπρόθεσμο η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά,Βενιζέλου κ Κουβέλη.Τώρα οι εναπομέιναντες δύο συγκυβερνήτες ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ,υλοποιούν τις συμφωνίες.
      Για να σωθούμε να πάρουμε την δόση μας και να σφάξουμε για αυτή τα παιδιά μας και το μέλλον τους.
    Απολύουν ταυτόχρονα τους καθηγητές  και κλέινουν σχολεια στέλνοντας τα παιδιά μας στους  Ξυνή και στην Ακμή.
   Παλέψαμε χρόνια για να υπάρξει φύλαξη στα σχολεία,να γλυτώσουμε ζημιές και τα παιδιά μας από τα ναρκωτικά.
    Τώρα τους σχολικούς φύλακες  τους πετούν στο δρόμο.Το ίδιο με τους δημοτικούς αστυνομικούς που τους πάνε Σεπτέμβρη  και  τους χρυσώνουν το χάπι ώστε να μην δημιουργηθούν θύλακες αντίστασης κατακαλόκαιρα .Μαζι με τουςεργαζομενους της ΕΡΤ,τους οδηγούς στο υπουργείο,τους εργαζομένους στην ΠΥΡΚΑΛ,της ΕΒΟ,των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά,των αμυντικών συστημάτων των διαφόρων υπηρεσιών στο Δημόσιο κ ευρύτερο Δημόσιο τομέα.Με όλους αυτούς για να συμπληρώσουν τον αριθμό που τους ζητούν.
   Μπρος σ΄αυτή την κατάσταση σας καλούμε να παλέψουμε μαζί για την αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου διάλυσης του δημόσιου τομέα και των ΟΤΑ την καταστροφή των κοινωνικών δομών που χρόνια με κόπο και ιδρώτα χτίσαμε και η κυβερνηση εκτελώντας της εντολές της τρόικα διαλύει στέλνωντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία στην ανεργια μαζι με αλλους 1,5 εκατομμυριο θα προσθεσουν  150.000 εργαζόμενους του Δημοσιου  έχουν μέχρι το 2016  ότι θα απολύσουν ενώ σχολεία,επιχειρήσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα θα διαλύονται και θα χαριζονται στους δανειστες και στα κορακια τους..   Στο ιδιωτικό κεφάλαιο όλα.Παιδία,Υγεία,Σκουπίδια,Δημόσια Έργα,τα Πάντα τοπικη αυτοδιοικηση υγεια παιδεια  Έχεις λεφτά;!Μπορείς να ζήσεις.  Δεν έχεις;!Πεθαίνεις..
   Σε 3 χρόνια διάλυσαν τα πάντα με τους αντιδραστικούς νόμους που ψήφισαν στη βουλή,με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τα μνημόνια.
   Ακομα και αυτοι που θα εχουν μια δουλεια θα δουλευουν σαν σκλαβοι διχως Μισθους αλλα με φιλοδωρημα –χωρις κανενα Δικαιώμα ασφαλιστηκο εργασιακο 
    Έτσι οι (ικανοί) κυβερνήτες μας,μας σώζουν..Φροντίζουν πριν από εμάς για εμάς,όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση.
    Ένα πλατύ μέτωπο όλων μας,όλης της κοινωνίας πρέπει να σχηματιστεί ώστε να μην περάσουν αυτά τα μέτρα.Να σταματήσουμε αυτή την κατστροφική πολιτική.Να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και όσους την εκπροσωπούν να τους σταματήσουμε τώρα.Να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην ίδια μας τη ζωή.Να ανοίξουμε ένα νέο μέλλον σε αυτή την κοινωνία.
    Συνδικάτα,κοινωνικοί φορείς,επαγγελματικές ενώσεις ,  συλλογικότητες, εργαζόμενοι,δήμος και δημοτικό συμβούλιο,νέοι,άνεργοι σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτό τον στόχο για να τους χαλάσουμε τα σχέδια δεν είναι ικανοί.
    Τους χαλάσαμε τα σχέδια το 2011 και το 2012,τους αναγκάσαμε να κυβερνάνε με πράξεις Ν.Π.,γιατί φοβούνται να συζητήσουν με την κοινωνία τα διάφορα θέματα. Προσπαθουν να κυβενησουν   με  καταστολή και  αστυνομοκρατεία κανοντας κουρελοχαρτο το συνταγμα και τους νομους..
    Όλοι μαζί συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις απεργίας,στηρίζουμε κάθε δραστηριότητα που βοηθά στην πραγματοποίηση του σκοπού μας για μια δικαιότερη κοινωνία.
     Όλοι μαζί τη γενική απεργία της 16ης Ιουλίου,να παλέψουμε να γίνει πολιτικη απεργια διαρκείας,να αγκαλιάσει όλη την χώρα,να σταματήσουμε την καταστροφή .Να μετατρέψουμε το δημαρχείο μας σε κέντρο αγώνα συντωνισμού και αντίστασης . Οι καιροί θέλουν άλλους καινούριους δρόμους να ανοίξουμε,να διδαχθούμε από την ιστορία του λαϊκού κινήματος,να κοιτάξουμε τι επιθυμούμε στις τωρινές μας ανάγκες. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τους παραδώσυυμε καμμένη γη...
     Όλοι μαζί ενωμένοι παρ΄όλες τις ιδιαιτερότητες και διαφορές μας.Θα τις λύσουμε στο δρόμο του αγώνα.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΡΙΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ

Άγιος Δημήτριος  Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

 


graphical space

Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

Developed by EXUS